- 
 - 

Tijdens uw bestelling

Tijdens uw bestelling helpt AutobandenCollectief.nl je graag. AutobandenCollectief.nl zal je zo veel mogelijk proberen te informeren tijdens je bestelling. Dat is eenvoudig, goedkoop en 100% zeker nieuwe autobanden kopen.

Levertijd

Vrijwel alle artikelen die wij verkopen zijn direct uit voorraad leverbaar. De banden zijn opgeslagen bij een van de tientallen magazijnen in Europa of in ons eigen centrale magazijn. Op onze site kun je op de productpagina’s bij 'voorraad' zien of bepaalde artikelen wel of niet direct leverbaar zijn. Mocht het onverhoopt gebeuren dat je bestelde autobanden tijdelijk niet op voorraad zijn, dan ontvang je van ons een e-mail met de vermelding van de verwachte levertijd. Vind je de aangeven levertijd te lang, dan kun je altijd de gedane bestelling annuleren of wijzigen.

Na betaling proberen wij uw bestelling binnen 24 uur te verzenden vanuit één van onze magazijnen. Bestellingen via bankoverboeking worden verstuurd, zodra wij je overboeking ontvangen hebben. Wacht met je overboeking tot je van ons een bevestiging van je bestelling per e-mail hebt ontvangen. Voor de verschillende betaalmethoden zie ook betaalmogelijkheden. Na verzending van de bestelling is de levertijd ongeveer 1 tot 3 werkdagen binnen Nederland en 2 tot 4 werkdagen voor België. In het winterseizoen kan het gebeuren dat de levertijd oploopt tot 7 werkdagen. Alle bestellingen worden verstuurd via DPD of TNT. Bij bestellingen vanuit Nederland, sturen wij je per e-mail de verzendcode van het pakket. Indien uw banden zich in het buitenland bevinden, is dit helaas niet mogelijk. Met deze verzendcode kun je de status van je bestelling volgen via Track & Trace.


Orderstatus per e-mail

Na uw bestelling wordt u via e-mail over elke stap op de hoogte gehouden. Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen, krijgt u via e-mail een orderbevestiging. Heeft u geen e-mail ontvangen? Controleer dan of de bevestiging niet in de map met ongewenste e-mail of spam terecht is gekomen. Is dat niet het geval, neem direct contact met ons op. U kunt ons bereiken via de gegevens op de contactpagina. Wanneer er een probleem is, neemt u contact op met de klantenservice van Autobanden Collectief via e-mail of per telefoon: 0900 33 111 333.


Orderstatus via het klanten login

Indien u een bestelling heeft gedaan bij Autobanden Collectief ontvangt u automatisch ook inloggegevens voor uw persoonlijke klanten login. In uw persoonlijke klanten login kunt u tevens de status van uw bestelling zien. Wanneer er een probleem is, neemt u contact op met de klantenservice van Autobanden Collectief via e-mail of per telefoon: 0900 33 111 333.

Let op: de klanten login pagina is alleen beschikbaar voor bestaande klanten


Een bestelling annuleren

U kunt uw bestelling annuleren tot het moment dat u een bevestiging heeft gehad dat wij uw betaling in goede orde hebben ontvangen en de bestelling gaan verwerken. Vanaf dat moment kunt u uw bestelling niet meer annuleren. Maar je kunt de autobanden die je op Autobanden Collectief hebt besteld binnen 7 werkdagen terugsturen (behalve als het een speciale bandenbestelling is). Deze periode begint met de dag na ontvangst van uw bestelling.

Indien je nog geen bevestiging van betaling en verwerking hebt gehad, vragen wij je vriendelijk zo spoedig contact met ons op te nemen via e-mail of telefoon: 0900 - 33 111 33.

Wij adviseren je altijd de autobanden aan te nemen. Indien de autobanden geweigerd worden zijn daar kosten aan verbonden.