Auto Blaschke

Openingstijden

Maandag

08.00-18.00

Dinsdag

08.00-18.00

Woensdag

08.00-18.00

Donderdag

08.00-18.00

Vrijdag

08.00-18.00

Zaterdag

09.00-16.00

Zondag

Gesloten

Laarstraat 61, 5025 VJ Tilburg

Montagelocatie Tilburg

Bij de montagelocaties monteren wij jou banden die online zijn gekocht. Voor deze service rekenen wij altijd het vaste bedrag van € 59,- incl. BTW voor de montage van een complete set banden.

Banden laten monteren in de regio Tilburg, Goirle, Gilze en Rijen, Loon op Zand en Haaren

De plaats Tilburg is ontstaan uit de zogenaamde "herdgangen", ook wel driehoekige pleinen waar enkele zandweggetjes op uitkwamen. De herdgangen vormden de gezamenlijke weidegronden voor de schaapskudden. Van de schaapskudden werd Tilburg een echte wolstad.

Na de wolindustrie werd in de jaren 80 Tilburg onmgedoopt tot "Tilburg Moderne Industrie Stad" en trok grote bedrijven zoals Fuij en Sony aan. Tilburg is bekend van de Tilburgse kermis en de T parade, maar de Noord-Brabantse plaats is ondertussen op basis van het aantal inwoners ookal de zesde stad van Nederland. Tilburg is een grote stad in Noord-Brabant en kent ruim 210.000 inwoners. De stad is van oudsher bekent van de textielindustie. Dit heeft de stad doen groeien en het is nog altijd goed te zien aan de grote arbeidswijken in de stad. Het is echter anno nu niet meer aan Nederland besteedt om een groot productieland te zijn.

De industrie is inmiddels veel minder geworden en grote fabrieken met duizenden medewerkers zijn niet meer aan de orde. Tilburg heeft ook een rol gespeeld in de Tweede Wereldoorlog. Zo waren er veel verzetsstrijders en was het een belangrijk punt om mensen te laten onderduiken en weg te smokkelen. Tilburg is ook bekend van de Tilburg University, de universiteit met een internationaal karakter. Daarnaast is de kermis in Tilburg in Nederland wereldberoemd. Carnaval is een van de bekendste feesten hier, wanneer de stad wordt omgedoopt tot Kruikestad met als bekend hoogtepunt, Roze Maandag.

Hoe werkt het?

Maak eerst een keuze op onze webshop en dan vul je bij het bestellen in dat je de banden bij onze montagevestiging in Tilburg geleverd wil hebben. Wanneer jou bestelling binnen is nemen zij contact met je op om een afspraak te maken voor de montage.