Autobedrijf Vullings Venlo

Openingstijden

Maandag

08.00-17.30

Dinsdag

08.00-17.30

Woensdag

08.00-17.30

Donderdag

08.00-17.30

Vrijdag

08.00-17.30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Ferdinand Bolstraat 10, 5914 XN Venlo

Montagelocatie Venlo

Geïnteresseerd in een betrouwbare locatie waar jij je online gekochte banden kan laten monteren voor een vast bedrag? Dat hebben we voor jou geregeld! De montagekosten zijn afhankelijk van de gekozen inchmaat en worden getoond in de winkelmand, dit bedrag reken je achteraf bij de locatie af.

Banden laten monteren in de regio Venlo, Blerick, Tegelen, Grubbenvorst en Velden

Venlo is een stad en gemeente in de provincie Limburg. De stad wordt ook wel gezien als de poort tot het Oost-Europese achterland. Het is de laatste Nederlandse plaats waarna al het transport naar het achterland vertrekt met de trein of de vrachtwagen.

Er is ook een grote veiling van groente en fruit bij de stad en in 2012 vond hier de Floriade plaats. Venlo is dus een echte handels-, transport- en industriestad. In het gebied wonen net geen 70.000 mensen. Een groot gevierd jaarlijks evenement is carnaval. Dan verandert de hele binnenstad in een groot feest met als toplocatie 'de zoepkoel' waar de Boètegewoeëne Boètezitting wordt gehouden.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig je online bestelde producten te laten monteren bij jou in de buurt. Vul bij het bestellen in dat je de producten bij onze montage locatie in Venlo geleverd wil hebben. Als de producten hier zijn aangekomen, nemen de medewerkers van onze montagelocatie contact met je op om een montageafspraak te maken. Je hoeft dan alleen nog maar langs te komen.