Automotive Centrum Gelderland

Openingstijden

Maandag

08.00-18.00

Dinsdag

08.00-18.00

Woensdag

08.00-18.00

Donderdag

08.00-18.00

Vrijdag

08.00-18.00

Zaterdag

09.00-13.00

Zondag

Gesloten

franklinstraat 8-10, 4004 JK Tiel

Montagelocatie Tiel

Op AutobandenCollectief.nl bestelde banden laat je simpel en snel monteren bij onze montagelocatie in Tiel. Voor het monteren van een 'complete' set banden betaal je altijd de vaste prijs van slechts € 59,- inclusief BTW.

Banden laten monteren in de regio Tiel, Buren, Geldermalsen, Neerijnen en Neder-Betuwe

Tiel is een Hanzestad en gemeente in Gelderland. De gemeente heeft een inwonertal van ruim 40.000. De stad ligt ingesloten door rivieren en kanalen. Het ligt aan de Waal, de Linge en het Amsterdam-Rijnkanaal. De stad kent een heuse mascotte in de vorm van Flipje, het bekende stripfiguurtje van de voormalig jamproducent De Betuwe. Er staat zelfs een standbeeld van Flipje in de Stad. In de Tweede Wereldoorlog is er zwaar gevochten door de Duitsers en Geallieerden in en rondom Tiel. Er zijn nog steeds veel sporen te zien van de schade die is aangericht, al is het meeste inmiddels gerestaureerd. De grachten zijn tot een paar jaar terug nog helemaal uitgebaggerd om munitie uit deze tijd op te ruimen. Na de oorlog werd Tiel weer opgebouwd en de economie trok weer aan. Het gebied heeft nu de grootste bedrijvigheid van Midden-Nederland. Ook is Tiel de woonplaats van de illustere volkszanger Frans Duijts. Bij dit alles kan alleen nog toegevoegd worden dat Tiel ook een montagelocatie heeft van AutobandenCollectief.nl om alle mensen in dit gebied te voorzien in de montage van banden.

Hoe werkt het?

Maak eerst een keuze uit onze ruime assortiment en kies bij het leveren voor bezorging bij een van onze vestigingen. In dit geval kies je voor Tiel. Wanneer jouw bestelling aangekomen is bij de vestiging zullen zij contact met je opnemen voor een afspraak. Je hoeft dan alleen nog maar even langs te komen voor de montage.