Ben Bakker Auto's

Openingstijden

Maandag

08.00-17.30

Dinsdag

08.00-17.30

Woensdag

08.00-17.30

Donderdag

08.00-17.30

Vrijdag

08.00-17.30

Zaterdag

10.00-16.00

Zondag

Gesloten

Kapitein Nemostraat 46, 7821 AC Emmen

Montagelocatie Emmen

In onze montagevestiging kun je eenvoudig banden laten monteren die gekocht zijn bij Autobandencollectief. Ben Bakker Auto's staat 6 dagen per week voor je klaar, op afspraak! De montagekosten zijn afhankelijk van de gekozen inchmaat en worden getoond in de winkelmand, dit bedrag reken je achteraf bij de locatie af. Na ontvangst van de producten neemt Ben Bakker Auto's zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen.

Banden laten monteren in de regio Emmen, Klazienaveen of Foxel

Het gebied met ongeveer 108.000 inwoners heeft uiteraard ook een montagelocatie voor je banden. Hiermee is Emmen, qua inwoners, de op één na grootste gemeente van Noord-Nederland. Autobandencollectief heeft een montagepartner in Emmen. Als inwoner van Emmen wil je natuurlijk ook voordeling velgen kopen. Dit kan op de site van Autobandencollectief.

Hoe werkt het?

Bestel je banden online via Autobandencollectief en laat ze monteren bij een van onze montagelocaties. Indien je een bestelling plaatst betaal je direct het volledige bedrag inclusief montage. Na betaling krijg je een bevestiging van je betaling en bestelling. Via het hoofdkantoor en het magazijn worden de bestelde producten verzonden naar de door jou gekozen montagevestiging. Zodra de montagevestiging alle producten heeft ontvangen, ontvang je hier een bevestiging van. Je kan nu direct een afspraak maken voor montage bij deze montagevestiging.

Bij een montagevestiging is het niet mogelijk producten te bekijken of bestellen.