Lupke Autobanden

Openingstijden

Maandag

09.00-21.00

Dinsdag

09.00-21.00

Woensdag

09.00-21.00

Donderdag

09.00-21.00

Vrijdag

09.00-21.00

Zaterdag

09.00-21.00

Zondag

11.00-17.00

Duizeldonksestraat 11b, 5705CA Helmond

Montagelocatie Helmond

Bij montagelocatie Helmond kunnen gekochte banden bij Autobandencollectief eenvoudig en snel worden gemonteerd. De montagekosten zijn afhankelijk van de gekozen inchmaat en worden getoond in de winkelmand, dit bedrag reken je achteraf bij de locatie af.

Banden laten monteren in de regio Helmond

Helmond of “Héllemund” zoals het in de volksmond genoemd wordt is een historische stad en gemeente in de provincie Noord-Brabant in Nederland. Kenmerkend voor de stad Helmond is een verleden van metaal- en textielindustrie. De straatnamen die op -wal eindigen duiden op de voormalige omwalling van de vestingstad Helmond, waar het veertiende-eeuwse kasteel onderdeel van was. Helmond ligt tussen Nuenen en Deurne. Dichtstbijzijnde grote stad is Eindhoven, waarmee het samen een agglomeratie vormt.

Carnaval wordt ook groots gevierd in Helmond met onder meer de grootste optocht van het zuiden. Helmond is een echte carnavalsstad; naast de vele carnavalsverenigingen is er een grote vereniging die zich bezighoudt met het stadscarnaval (dat ieder jaar tienduizenden bezoekers trekt): de Keiebijters. Bestel snel je banden online en laat ze afleveren en monteren bij de locatie voor de regio Helmond.

Ben je dus woonachtig in Helmond en op zoek bent naar banden kun je terecht bij onze montagevestiging.

Hoe werkt het?

Hoe gaat het nu in zijn werk? Dat is helemaal niet zo moeilijk. Bij het afrekenen van je gekozen product kies je ervoor om het te laten bezorgen bij onze vestiging in Helmond. Als het binnen is bij onze vestiging nemen zij contact met je op. Dan maak je een afspraak wanneer het je uitkomt en ga ja langs bij onze vestiging.