Van Rems Automaterialen

Openingstijden

Maandag

08.30-17.30

Dinsdag

08.30-17.30

Woensdag

08.30-17.30

Donderdag

08.30-17.30

Vrijdag

08.30-17.30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Bestevaerstraat 57, 1812 PC Alkmaar

Montagelocatie Alkmaar

Heb jij je banden gekocht bij AutobandenCollectief.nl, dan kan je deze laten monteren bij een montagevestiging in Alkmaar. De montagekosten zijn afhankelijk van de gekozen inchmaat en worden getoond in de winkelmand, dit bedrag reken je achteraf bij de locatie af.

Banden laten monteren in de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Bergen of Heiloo

Alkmaar is en blijft een kaasstad. Iedere vrijdagmorgen vanaf begin april tot begin september is er de wereldberoemde kaasmarkt. Ook in Alkmaar, het gebied met ongeveer 95.000 inwoners heeft uiteraard een montagelocatie voor je banden. Autobandencollectief heeft een montagepartner in Alkmaar. Op de montagelocatie kan je geen producten bestellen of kijken. Je kunt hier wel na online bestelling, banden laten monteren.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig je online bestelde producten te laten monteren bij jou in de buurt. Vul bij het bestellen in dat je de producten bij onze montage locatie in Alkmaar geleverd wil hebben. Als de producten hier zijn aangekomen, nemen de medewerkers van onze montagelocatie contact met je op om een montageafspraak te maken. Je hoeft dan alleen nog maar langs te komen.