Veba Autobanden

Openingstijden

Maandag

08.00-21.00

Dinsdag

08.00-21.00

Woensdag

08.00-21.00

Donderdag

08.00-21.00

Vrijdag

08.00-21.00

Zaterdag

09.00-13.00

Zondag

Gesloten

Pakopseweg 12a, 6942NP Didam

Montagelocatie Didam

Montage van je gekochte banden bij Autobandencollectief kan verlopen via montagevestiging in Didam. De montagekosten zijn afhankelijk van de gekozen inchmaat en worden getoond in de winkelmand, dit bedrag reken je achteraf bij de locatie af. Dit geldt voor een nieuwe velg/band combinatie, indien je je huidige velgen wilt behouden dan kunnen er ook demontagekosten worden berekend.

Banden laten monteren in de regio Didam, Hengelo, Zelhem of Ulft

Woon jij in de Achterhoek, dus in de regio Doetinchem, en wil jij je banden, gekocht bij Autobandencollectief, laten monteren? In dit dichtstbevolkte gebied van de Achterhoek met een inwonerstal van ruim 56.000 heeft Autobandencollectief een montagelocatie. Bij onze montagepartner in Didam kan je terecht voor montage, hier kan je geen bestelling plaatsen of producten bekijken.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig om je banden te bestellen en deze te laten monteren bij een Autobandencollectief montagevestiging naar keuze. Bestel de producten online en geef bij het bestellen aan dat je de producten in Doetinchem geleverd wil hebben. De producten worden dan naar onze montagelocatie in Doetinchem verstuurd. Wanneer ze hier zijn aangekomen, nemen de medewerkers contact met je op om een montageafspraak te maken. Je hoeft dan alleen nog maar langs te komen voor de montage.