Let op, door onverwachte drukte bij de transporteurs en leveranciers kan de levering van uw order langer duren dan aangegeven.

Via social media delen mensen hun verhaal, kennis en ervaring over de webshop. Dit wordt vooral gedaan doordat men zelf berichten kan publiceren of door gebruik te maken van de ingebouwde reactie mogelijkheden. Onder social media vallen diverse media o.a.: weblogs, fora’s, sociale netwerken bijvoorbeeld Facebook en LinkedIn, en niet te vergeten Twitter! Ook Autobandencollectief.nl beschikt over diverse social media, zoals Twitter, YouTube en Facebook. Op al onze social media mediums kunt u leuke en interessante weetjes terug vinden.

Twitter

Je komt het tegenwoordig overal tegen: Twitter. Twitter is een van de grootste social media middelen op het gebied van communicatie. Veel mensen maken gebruik van Twitter, twitter is niet alleen geweldig leuk maar ook ontzettend handig! AutobandenCollectief.nl houdt iedereen op een eenvoudige en snelle manier op de hoogte van de laatste nieuws, producten, acties en ontwikkelingen! Meld je nu aan op een van onze social media netwerken en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Wij van Autobandencollectief.nl vinden communicatie met de klant erg belangrijk. Advies nodig? Of heb je een vraag dan kunt u deze ook stellen via een van onze social media netwerken. Deze kunt u dan stellen via #autobandencol. Wekelijks zullen op de Autobanden Collectief Twitter interessante nieuws onderwerpen en acties verschijnen. Meld je dus snel aan op de Twitter van Autobandencollectief.nl!
Klik hier om naar onze Twitter te gaan

Facebook

Facebook is een wereldwijd gebruikt sociaal netwerk. Je kunt bijvoorbeeld je foto’s delen, maar ook nieuws feed toevoegen. Met Facebook kunnen wij iedereen op de hoogte brengen van nieuws, aanbiedingen en andere punten die wij graag willen delen. Je kunt ons toevoegen op Facebook als je het interessant vindt om Autobandencollectief te volgen. Zo blijf je automatisch en gemakkelijk op de hoogte van allerlei dingen. Wat natuurlijk ook een voordeel is, is dat er feedback kan worden gegeven. Zo weten wij wat de bezoekers van Autobandencollectief denken.