Bandenservice Acht

Openingstijden

Maandag

08.00-17.00

Dinsdag

08.00-17.00

Woensdag

08.00-17.00

Donderdag

08.00-17.00

Vrijdag

08.00-17.00

Zaterdag

08.30-12.00

Zondag

Gesloten

Het Schakelplein 5, 5651 GR Eindhoven

Montagelocatie Eindhoven

Via Autobandencollectief bestel je banden uit het grootste assortiment. Onze montagelocatie in Eindhoven kan deze voor je monteren. De montagekosten zijn afhankelijk van de gekozen inchmaat en worden getoond in de winkelmand, dit bedrag reken je achteraf bij de locatie af.

Banden laten monteren in de regio Eindhoven, Veldhoven, Best of Geldrop

We begrijpen dat het soms lastig kiezen is, en vooral bij de aanbieder van het grootste assortiment van Europa. Daarom willen we je graag tegemoet komen als het nog niet helemaal lukt op onze website. Kom dan gerust langs bij een van onze winkels met uitgebreide showroom waar ons assortiment door jou bezichtigd kan worden. Onze medewerkers geven je ook persoonlijk advies en als je iets kiest kunnen zij het ter plekken voor je onder jouw auto monteren.

Hoe werkt het?

Het is heel eenvoudig om je banden te bestellen en deze te laten monteren bij een Autobandencollectief montagevestiging naar keuze. Bestel de producten online en geef bij het bestellen aan dat je de producten in Doetinchem geleverd wil hebben. De producten worden dan naar onze montagelocatie in Doetinchem verstuurd. Wanneer ze hier zijn aangekomen, nemen de medewerkers contact met je op om een montageafspraak te maken. Je hoeft dan alleen nog maar langs te komen voor de montage.

Je kan je producten online bestellen. Online of in de winkel betaal je het volledige bedrag exclusief montage, de montagekosten betaal je bij de montagevestiging. Na betaling krijg je een bevestiging van je bestellen en je betaling. Via het hoofdkantoor en het magazijn worden de bestelde producten verzonden naar de door jou gekozen montagevestiging, Zodra zij je producten binnen hebben, ontvang je een bevestiging en kun je direct een afspraak inplannen voor de montage.