Riro Techniek

Openingstijden

Maandag

08.00-17.30

Dinsdag

08.00-17.30

Woensdag

08.00-17.30

Donderdag

08.00-17.30

Vrijdag

08.00-17.30

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Gesloten

Van ijsendijkstraat 158-A, 1442 LC Purmerend

Montagelocatie Purmerend

Bij AutobandenCollectief.nl Purmerend kunnen gekochte banden bij AutobandenCollectief.nl eenvoudig en snel worden gemonteerd. De montageprijs is altijd voor het standaardbedrag van € 59,- inclusief BTW voor een complete set van banden.

Banden laten monteren in de regio Purmerend, Volendam, Monnickendam en Middenbeemster

Purmerend is een bekende plaats in Noord-Holland. Purmerend is van oorsprong een handelsnederzetting voor de visserij en scheepvaart. Het is gelegen tussen de nog niet drooggemaakte meren, Purmer, het Beemster en de Wijde Vormer. De naam is de danken aan het meer Purmer gecombineerd met het eind daarvan. Purmer eind, in vroegere taal, Purmer End.

De gelijknamige gemeente telt bijna 80.000 inwoners en is geliefd bij forenzen die elke dag op en neer gaan naar Amsterdam. Dit betekent dat de nodige kilometers worden gemaakt en dat goede banden een pre zijn. De bekende illusionist Hans Klok is geboren in Purmerend.

Deze bekende Nederlandse plaats biedt je de mogelijkheid om snel en eenvoudig je banden te laten monteren door de montagevestiging van AutobandenCollectief.nl.

Hoe werkt het?

Bestel eerst je banden bij AutobandenCollectief.nl en laat ze dan bezorgen bij onze montageplaats van AutobandenCollectief.nl Purmerend en binnen een mum van tijd zorgen zij ervoor dat jouw banden gemonteerd zijn.