Autobanden Amsterdam

Ben jij op zoek naar autobanden in Amsterdam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Autobandencollectief.nl heeft alle type en merken autobanden in Amsterdam en dat voor een aantrekkelijke prijs.

Autobandencollectief.nl heeft de beste merken autobanden. Zo heeft Autobandencollectief.nl merken als Pirelli en Michelin maar ook goedkope low budget merken. Bekijk ons assortiment en vindt jouw nieuwe goedkope autobanden.

Bezorgen bij je huis of monteren op locatie?

Wil jij je nieuwe autobanden in Amsterdam op onze locatie laten bezorgen voor montage of laat je jouw banden thuisbezorgen op een plek naar keuze? Beide mogelijkheden zijn eenvoudig en gemakkelijk. Hoe monteren op locatie in zijn werking gaat lees je hieronder.

Montagelocaties in Amsterdam

Woon jij in de buurt van de hoofdstad en wil jij je autobanden in Amsterdam laten monteren?

Autobandencollectief.nl heeft verschillende montage locaties in de regio Amsterdam waar je terecht kunt. Zo kun je terecht bij onze montagelocatie Riro Techniek in Purmerend of in onze montagelocatie Carteam in Uithoorn.

Beide locaties zijn doordeweeks geopend vanaf 08.00 tot 17.30. Onze montage locatie in Uithoorn is zelfs geopend op zaterdag van 10.00 tot 16.00.

Hoe werkt montage op locatie?

  1. Voeg de gewenste band toe aan je winkelwagen.
  2. Kies bij bezorgwijze voor Op mijn auto monteren bij een montagelocatie.
  3. Voer je postcode in en vind de dichtstbijzijnde montagelocatie bij jou in de buurt.
  4. Wil je je postcode niet invoeren? Klik dan op toon alle locaties en kies vervolgens de gewenste montagelocatie.
  5. Na het selecteren van de montagepartners rond je je bestelling af. Zodra jouw bestelling is ontvangen bij de desbetreffende montagelocatie nemen zij contact met je op om een afspraak te plannen.

Winterbanden Amsterdam

Wanneer het onder de 7 graden is, is het verstandig om gebruik te maken van winterbanden. Een winterband gebruiken biedt extra veiligheid en grip in de koude wintermaanden. Ben jij op zoek naar de beste merken winterbanden in Amsterdam? Bekijk ons assortiment winterbanden hier.

Zomerbanden Amsterdam

Wanneer de warme temperaturen weer zijn aangebroken is het tijd voor zomerbanden. Zomerbanden geven je auto meer grip wanneer de temperatuur boven de 7 graden is. Ben jij op zoek naar zomerbanden in Amsterdam? Dan ben je bij Autobandencollectief.nl op de goede plek. Kort na je bestelling zorgt Autobandencollectief.nl dat jouw bestelde zomerbanden in Amsterdam op de montagelocatie liggen.

All season banden Amsterdam

All season banden zijn ideaal voor het Nederlandse weer wat vaak verschillende en zelden extreme temperaturen heeft. All season banden zijn een mix van winter en zomerbanden.

Autobandencollectief.nl in andere regio's

Naast Amsterdam, levert Autobandencollectief.nl ook autobanden in andere regio’s van de randstad, zoals Den Haag, Rotterdam, Alphen aan de Rijn en Gouda. Autobandencollectief.nl is ook te vinden in Noord Brabant, zoals in de regio Breda en Eindhoven. Maar ook in Veenendaal en Didam en in de regio van Enschede. Woon je in de uiteinden van Nederland zoals Venlo, Drachten en Emmen dan zijn daar ook locaties waar je je banden kan laten monteren.

Gratis verzending

Groot assortiment

Veilig betalen

Snelle levering